Welkom bij Systhema Diensten

Ontwikkelen software

Uw bedrijf blijft zich voortdurend ontwikkelen. Al is het maar om de concurrentie steeds een stap voor te zijn. Maar ook omdat de markt in snel tempo verandert, er met regelmaat nieuwe wet-en regelgeving wordt ingevoerd, nieuwe hardware wordt gelanceerd of omdat we veranderingen plaatshebben in de infra-architectuur. Dat betekent dat u er steeds voor moet zorgen dat uw ICT-processen up-to-date blijven. Systhema kan dat voor u doen. Er zijn standaardpakketten die steeds aangepast kunnen worden aan uw werkwijze, maar u kunt ook kiezen voor software die exact voldoet aan uw wensen: maatwerksoftware. Systhema heeft uitgebreide ervaring met het realiseren van deze oplossingen met behulp van de meest actuele technologie. Wij ontwikkelen websites, webwinkels en verbeteren of vernieuwen uw complete automatiseringssysteem.

Systhema heeft veel verschillende maatwerkprojecten gerealiseerd voor verschillende partijen. Meer informatie daarover vindt u bij onze referenties.

Samenwerking

Stel, uw bedrijf heeft een goed idee voor een softwarepakket, met de bedoeling dat op de markt te zetten. U kunt precies aangeven welke functionaliteit de software moet hebben, maar het ontbreekt u aan technische kennis of de technische capaciteit om het idee te realiseren. Systhema kan dit soort oplossingen in een korte tijd voor u ontwikkelen. De realisatie van een dergelijke applicatie kan gebeuren op basis van ‘time-and-material’, maar ook op basis van partnerships. Het voordeel van deze samenwerking is dat u zich volledig kunt blijven concentreren op uw businessdoelstellingen, de marketing en de verkoop. U hoeft zelf geen technische kennis op te bouwen of IT-specialisten in dienst te nemen. Wij ondersteunen u tevens bij het geven van presentaties, eventueel op één van onze locaties, wij helpen u bij het selecteren van een hosting-provider en wij bemiddelen tussen partijen als daar behoefte aan is. Ook verzorgen wij desgewenst de nazorg en het onderhoud op de oplossingen. Systhema heeft veel verschillende (standaard)pakketten gebouwd voor verschillende partijen. Meer informatie daarover vindt u bij onze referenties.

Methodieken

Systhema beschikt over zeer ervaren functioneel ontwerpers en ontwikkelaars die de software voor u ontwikkelen én implementeren. Traditioneel beschikt Systhema over diepgaande kennis en ervaring met het Progress 4GL platform en Microsoft Visual Studio Voor webapplicaties wordt veelal gebruik gemaakt van open-source-producten als PhP, MySQl en Java(Script) en standaarden als HTML en XML, maar ook Dot Net. Wij zorgen als u dat wenst ook voor professioneel projectmanagement, zodat wij en u niet voor verrassingen komen te staan. Onze projectmanagers werken met methodieken en architectuur die veel worden toegepast binnen de ICT, zoals PRINCE2, DSDM, UML, OO, RUP, Use Case, SOA en J2EE-architectuur.

En mocht u als klant willen werken met een ander systeem, dan zijn wij ervaren en flexibel genoeg om dat te bieden. Onze mensen blijven immers voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt.