Welkom bij Systhema Detachering

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto’s, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via systhema.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Bedrijven die (tijdelijk) behoefte hebben aan kennis of extra capaciteit, of een project hebben dat zij liever niet uitbesteden, kunnen bij Systhema voor bepaalde tijd expertise inschakelen. Wij detacheren professionele systeemontwikkelaars, informatieanalisten, functioneel ontwerpers, teamleiders, projectmanagers en datawarehouse-specialisten. Onze freelancers zijn met zorg geselecteerd, hebben jarenlange ICT-ervaring en worden door ons opgeleid en begeleid. We stellen hoge eisen aan hun technologische skills. Want: alleen de beste specialisten zijn goed genoeg voor onze klanten.

Naast het detacheren van professionals, zijn wij ook gespecialiseerd in het werven van de juiste mensen. Dat kunnen freelancers zijn die voor een bepaalde tijd worden ingehuurd, maar ook vast personeel. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij gaan op zoek naar de mensen die aan uw wensen voldoen. Systhema beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van IT-specialisten die op verzoek van een klant kunnen worden benaderd voor een vast of tijdelijk dienstverband. Dat kan bijvoorbeeld op basis van een deta-vast-constructie: u geeft aan voor welke periode u de kandidaat wilt inhuren voordat u hem of haar een vast dienstverband aanbiedt. Bent u geïnteresseerd in inhuren van freelancers of bent u als freelancer geïnteresseerd om voor ons te werken, neem dan contact met ons op